Zakelijke website

Tijdelijk 879,-vanaf

Een zakelijke website is de perfecte manier om je bedrijf online te presenteren. Met deze website worden maatwerk toepassingen vormgegeven zodat bezoekers de optimale gebruikerservaring beleven. Dit wordt van te voren goed besproken door middel van een adviserend gesprek.

Heb je vragen? Dan kun je ze stellen via mijn e-mailadres rudy@rudesign.nl.

  • Ook geschikt voor tablet en mobiel.

  • Zelf te beheren met een beveiligd beheer.

  • Basis Google optimalisatie.

  • Vooraf wireframes en schetsontwerpen.

  • Van allerlei modules mogelijk.

  • Social Media, videointergratie en diverse koppelingen.

Veel gestelde vragen

Een domeinnaam is een URL, deze zie je altijd in je browser balk. Als voorbeeld is mijn domeinnaam rudesign.nl. Heb je nog geen domeinnaam? Geen probleem, ik regel dit voor je. De kosten van een domeinnaam zijn €14,50 per jaar.

Een webhosting is een server waar iedereen de website online kan bezichtigen. Al mijn webhostingpakketten zijn van de hoogte kwaliteit, zodat jouw website supersnel en beveiligd blijft. Alle webhostingpakketten bezitten een Nederlandse server, extra beveiliging, SSL-certificaat website beveiliging, SSD-opslag, onbeperkt dataverkeer, emailadressen met eigen domeinnaam. Het verschil in mijn pakketten zitten hem in aantallen, back-ups en onderhouden.

Als je kiest voor een webhosting met back-ups, wordt er dagelijks een back-up van jouw website gemaakt. Tot 10 dagen in het verleden kan een back-up worden teruggehaald.
Wil je dat jouw website wordt onderhouden en altijd up-to-date is? Kies dan voor pakket L, zodat ik je website onderhoud met software updates en beveiliging updates.

Heb je al een webhosting? Of wil je dit ergens anders aanschaffen? Hierop kunnen ook de website voordeelpakketten worden geïnstalleerd. Met een webhosting bij andere partijen kan ik alleen niet de service en support verlenen die je bij mijn webhostingpakketten wel hebt.

Sommige ondernemers/organisaties willen zich alleen focussen op hun product of dienst. Voor deze personen heb ik een onderhoudspakket ontwikkeld. Je hoeft zelf op online gebied niets meer te doen! Want alles wordt al voor je gedaan. Zo kun je kiezen om voor een maandelijkse Google geoptimaliseerde blog, conversiegerichte responisieve e-mailnieuwsbrief en heb bijhouden van je Facebook bedrijfpagina.

In het pakket van een zakelijke website zit basis Google optimalisatie. Dit betekend dat de website op elke pagina voor zoekmachines wordt ingericht met de basis SEO theorieën. Wil je nog dieper ingaan op Google optimalisatie? Dan beveel ik je aan om te kiezen voor een conversie website. Voor Google optimalisatie wordt geen zoekwoorden analyse toegepast waarbij ik de pagina’s kan inrichten op deze onderzochte zoekwoorden. Wil je dit wel? Dan kun je dit invullen bij de eventuele opmerkingen.

Modules zijn interactieve elementen. Zoals een slider, Google Maps, reactie’s plaatsen, recensies plaatsen of aanmelden voor een nieuwsbrief. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een bestelformulier, aanmeldformulier te integreren en veel meer. Heb jij al een bepaalde module in gedachten? Zet dit voor mij in de omschrijving van de website neer.

Het kunnen ook te ingewikkelde modules zijn zoals een configurator. Deze modules zijn geavanceerde maatwerk toepassingen en vallen niet in de website voordeelpakketten. Mocht je toch een ingewikkelde module willen, kan ik dit in de offerte als meer prijs vermelden.

Een logo en huisstijl is een ander product dan een website. Uiteraard heb je ook websites zonder een logo en huisstijl. Als je kiest voor een informatieve website en je hebt geen huisstijl kijken wij samen naar de perfecte kleurencombinaties. Wil je ook een logo en/of een huisstijl? Laat dit dan weten bij opmerkingen en ik zal het in de offerte vermelden.

Ik zeg altijd alles is mogelijk. Dus ook uitbereidingen op een later tijdstip. Een zakelijke website kan worden uitgebreid naar een conversie website! Hou er alleen wel rekening mee dat de totale kosten hoger zullen gaan liggen als een conversie website (i.v.m. vertragende proces). Wil je de website veranderen? Laat mij het dan weten en ik zal kijken wat ik voor je kan doen.

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.

Zakelijke website samenstellen

Na het aanvragen van een zakelijke website zal ik je een offerte toesturen. Daarna wacht ik op bevestiging, je zit dus nog nergens aan vast. Na twee weken zal ik automatisch contact met je opnemen.

Heb je al een domeinnaam geregistreerd?

Kies je webhostingpakket (vergelijk pakketten). Het is per kwartaal opzegbaar.

8,50per maand

Pakket inhoud

12,50per maand

Pakket inhoud

15,50per maand

Pakket inhoud

Optie: Kies je onderhoudspakket (vergelijk pakketten). Het is per kwartaal opzegbaar.

17,50per maand

Pakket inhoud

42,50per maand

Pakket inhoud

77,50per maand

Pakket inhoud

Omschrijving van je website

Het doel van je website

Eventuele opmerking(en)