Starters website

Tijdelijk 529,-all-in

Een starters website is de goedkoopste manier om de eerste stap te zetten in het internet. Met deze website kunnen bezoekers bijvoorbeeld informatie lezen en contact opnemen via een contactformulier.

Heb je vragen? Dan kun je ze stellen via mijn e-mailadres rudy@rudesign.nl.

  • Ook geschikt voor tablet en mobiel.

  • Zelf te beheren met een beveiligd beheer.

  • Mogelijkheid tot contactformulier, blog, fotogalerij en Google Maps kaart.

  • Social Media en videointergratie.

  • Google vriendelijke website.

Veel gestelde vragen

Een domeinnaam is een URL, deze zie je altijd in je browser balk. Als voorbeeld is mijn domeinnaam rudesign.nl. Heb je nog geen domeinnaam? Geen probleem, ik regel dit voor je. De kosten van een domeinnaam zijn €14,50 per jaar.

Een webhosting is een server waar iedereen de website online kan bezichtigen. Al mijn webhostingpakketten zijn van de hoogte kwaliteit, zodat jouw website supersnel en beveiligd blijft. Alle webhostingpakketten bezitten een Nederlandse server, extra beveiliging, SSL-certificaat website beveiliging, SSD-opslag, onbeperkt dataverkeer, emailadressen met eigen domeinnaam. Het verschil in mijn pakketten zitten hem in aantallen, back-ups en onderhouden.

Als je kiest voor een webhosting met back-ups, wordt er dagelijks een back-up van jouw website gemaakt. Tot 10 dagen in het verleden kan een back-up worden teruggehaald.
Wil je dat jouw website wordt onderhouden en altijd up-to-date is? Kies dan voor pakket L, zodat ik je website onderhoud met software updates en beveiliging updates.

Heb je al een webhosting? Of wil je dit ergens anders aanschaffen? Hierop kunnen ook de website voordeelpakketten worden geïnstalleerd. Met een webhosting bij andere partijen kan ik alleen niet de service en support verlenen die je bij mijn webhostingpakketten wel hebt.

Een logo en huisstijl is een ander product dan een website. Uiteraard heb je ook websites zonder een logo en huisstijl. Als je kiest voor een starters website en je hebt geen huisstijl kijken wij samen naar de kleurencombinaties. Wil je ook een logo en/of een huisstijl? Laat dit dan weten bij opmerkingen en ik zal het in de offerte vermelden.

Ik zeg altijd alles is mogelijk. Dus ook uitbereidingen op een later tijdstip. Wil je de website veranderen? Laat mij het dan weten en ik zal je hiermee helpen.

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.

Starters website samenstellen

Na het aanvragen van een starters website zal ik je een offerte toesturen. Daarna wacht ik op bevestiging, je zit dus nog nergens aan vast. Na twee weken zal ik automatisch contact met je opnemen.

Heb je al een domeinnaam geregistreerd?

Kies je webhostingpakket (vergelijk pakketten). Het is per kwartaal opzegbaar.

8,50per maand

Pakket inhoud

12,50per maand

Pakket inhoud

15,50per maand

Pakket inhoud

Optie: Kies je onderhoudspakket (vergelijk pakketten). Het is per kwartaal opzegbaar.

17,50per maand

Pakket inhoud

42,50per maand

Pakket inhoud

77,50per maand

Pakket inhoud

Omschrijving van je website

Eventuele opmerking(en)