Conversie website

Tijdelijk 1249,-vanaf

Met een conversie website wordt de website gebaseerd op conversie. Dit kun je beïnvloeden door teksten, kleuren, grafische toepassingen en indelingen. Met een conversie website zullen bezoekers sneller jouw dienst of product nemen. Ook wordt de website landelijk Google geoptimaliseerd en zal de techniek goed worden ingericht op basis van snelheid en veiligheid.

Heb je vragen? Dan kun je ze stellen via mijn e-mailadres rudy@rudesign.nl.

  • Ook geschikt voor tablet en mobiel.

  • Zelf te beheren met een beveiligd beheer.

  • Google/ SEO en web optimalisatie.

  • Conversie geoptimaliseerd.

  • Vooraf wireframes en schetsontwerpen.

  • Van allerlei modules mogelijk.

  • Social Media, videointergratie en diverse koppelingen.

  • Mogelijkheid tot tracking systemen om gedrag van bezoekers te analyseren.

Veel gestelde vragen

Een domeinnaam is een URL, deze zie je altijd in je browser balk. Als voorbeeld is mijn domeinnaam rudesign.nl. Heb je nog geen domeinnaam? Geen probleem, ik regel dit voor je. De kosten van een domeinnaam zijn €14,50 per jaar.

Een webhosting is een server waar iedereen de website online kan bezichtigen. Al mijn webhostingpakketten zijn van de hoogte kwaliteit, zodat jouw website supersnel en beveiligd blijft. Alle webhostingpakketten bezitten een Nederlandse server, extra beveiliging, SSL-certificaat website beveiliging, SSD-opslag, onbeperkt dataverkeer, emailadressen met eigen domeinnaam. Het verschil in mijn pakketten zitten hem in aantallen, back-ups en onderhouden.

Als je kiest voor een webhosting met back-ups, wordt er dagelijks een back-up van jouw website gemaakt. Tot 10 dagen in het verleden kan een back-up worden teruggehaald.
Wil je dat jouw website wordt onderhouden en altijd up-to-date is? Kies dan voor pakket L, zodat ik je website onderhoud met software updates en beveiliging updates.

Heb je al een webhosting? Of wil je dit ergens anders aanschaffen? Hierop kunnen ook de website voordeelpakketten worden geïnstalleerd. Met een webhosting bij andere partijen kan ik alleen niet de service en support verlenen die je bij mijn webhostingpakketten wel hebt.

Sommige ondernemers/organisaties willen zich alleen focussen op hun product of dienst. Voor deze personen heb ik basis online marketing pakketten ontwikkeld. Je hoeft zelf op onlinegebied niets meer te doen! Want alles wordt al voor je gedaan. Zo kan je kiezen om voor het traceren van jouw posities in Google, website statistieken van bezoekers en conversies, responsive e-mailnieuwsbrief en opmaak van je e-mailnieuwsbrief.

Wil je meer dan deze online marketing pakketten? Of iets anders? Dat is geen probleem, laat het weten bij de ‘eventuele opmerkingen’ en ik zal dit in de offerte verwerken.

Met Google optimalisatie wordt de website SEO geoptimaliseerd voor Google. De website zal dan op bepaalde zoekwoorden hoger eindigen in de organische zoekresultaten.  De eerste nummer 3 posities in Google zijn advertenties (SEA), ook ik kan je daarmee helpen.

Met web optimalisatie wordt de website uitgebreid getest op prestatie. Dit betekend dat de website snel is, voor elk apparaat perfect is ingesteld en dat hij veilig is. Sinds een aantal jaar wordt dit ook in de Google ranking opgenomen.

Modules zijn interactieve elementen. Zoals een slider, Google Maps, reactie’s plaatsen, recensies plaatsen of aanmelden voor een nieuwsbrief. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een bestelformulier, aanmeldformulier te integreren en veel meer. Heb jij al een bepaalde module in gedachten? Zet dit voor mij in de omschrijving van de website neer.

Het kunnen ook te ingewikkelde modules zijn zoals een configurator. Deze modules zijn geavanceerde maatwerk toepassingen en vallen niet in de website voordeelpakketten. Mocht je toch een ingewikkelde module willen, kan ik dit in de offerte als meer prijs vermelden.

Met veel ervaringen en theorieën die ik geleerd heb kan ik geen maximale conversie garanderen. Het kan namelijk zijn dat de strategie, product of dienst niet interessant genoeg is voor de bezoeker. Ook blijven bezoekers mensen die onverwachte acties kunnen ondernemen. Na het realiseren van je website kunnen we verschillende praktijk onderzoeken uitvoeren. Zoals een kwalitatieve hard-op denkonderzoek, A/B test, Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, heuristieken en meer! Wil je hier meer over weten? Noteer het dan bij de opmerkingen.

Een logo en huisstijl is een ander product dan een website. Uiteraard heb je ook websites zonder een logo en huisstijl, wat ik immers niet zou aanbevelen voor een conversie website. Als je kiest voor een conversie website en je hebt geen huisstijl kijken wij samen naar de kleurencombinaties die ook uitgekozen moeten worden voor conversie. Wil je ook een logo en/of een huisstijl? Laat dit dan weten bij opmerkingen en ik zal het in de offerte verwerken.

Ik zeg altijd alles is mogelijk. Dus ook uitbereidingen op een later tijdstip. Wil je de website veranderen? Laat mij het dan weten en ik zal je gaan helpen.

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.

Conversie website samenstellen

Na het aanvragen van een conversie website zal ik je een offerte toesturen. Daarna wacht ik op bevestiging, je zit dus nog nergens aan vast. Na twee weken zal ik automatisch contact met je opnemen.

Heb je al een domeinnaam geregistreerd?

Kies je webhostingpakket (vergelijk pakketten). Het is per kwartaal opzegbaar.

8,50per maand

Pakket inhoud

12,50per maand

Pakket inhoud

15,50per maand

Pakket inhoud

Optie: Kies je onderhoudspakket (vergelijk pakketten). Het is per kwartaal opzegbaar.

17,50per maand

Pakket inhoud

42,50per maand

Pakket inhoud

77,50per maand

Pakket inhoud

Omschrijving van je website (verplicht)

Het doel van je website

Eventuele opmerking(en)